Uppdaterad 150915 - Mot 30k för UNHCR.

Tidigare år har vi tack vare familj, vänner och bekanta stabiliserat klubbens ekonomi genom ett stödmedlemsskap. Nu vill vi istället göra skillnad där det betyder som mest.

Just nu behöver barn och familjer som flyr över Medelhavet ditt stöd. En gåva på 255 kronor räcker till ett nödpaket med vatten, mat, handduk, torra kläder och filt.
----------------------------------------------------------------------------
Vi fortsätter kämpa för att nå vårt mål på 30 000 insamlade kronor till UNHCR och deras arbete med flyktingkatastrofen i medelhavsområdet.
Nu kliver klubben in för att boosta insamlingen genom att lägga in ett pris till den person som donerar den högsta enskilda summan i insamlingen som du hittar här:  https://se.betternow.org/fundraisers/loket-for-en-battre-varld

Tränare Per Linzander och lagkaptenen Sebastian Asplund, förklarar vad som gäller i filmen i spelaren ovan.

Vi får ursäkta den mediokra bildkvaliteten men det är snarast vad som sägs som är viktigt här!

Den här tävlingen pågår fram till fredag den 25 september kl. 23.59.
----------------------------------------------------------------------------
Medlemmarna i Lokomotiv Blackberg vill tillsammans med er alla samla ihop minst 10 000 kr till de drabbade i den omfattande flyktingkatastrofen i medelhavsområdet. Insamlingen administreras via UNHCR. Läs mer om deras arbete i regionen här: http://sverigeforunhcr.se/batflyktingar#fakta

Insamlingen hittar ni här: https://www.betternow.org/se/loket-for-en-battre-varld

Donera valfritt belopp och skriv gärna en kommentar i insamlingens kommentarsfält så publicerar vi ditt namn på www.lokomotivblackeberg.se och listan över stödmedlemmar år 2015. Dessutom vill vi att ni delar denna insamling i alla tänkbara sociala medier och andra kanaler.

Insamlingen pågår fram till den 31:a oktober.

Din hjälp behövs idag!