Om Lokomotiv blackeberg

Om Oss

Lokomotiv är ett fotbollslag i division 6 med Stora Mossens IP som hemmaplan. Vårt mål är att vara den roligaste klubben att spela för i stockholmsfotbollen. Vi kommer alltid att arbeta utifrån Lokomotivandan – stark vinnarvilja i kombination med att ha kul tillsammans – som har funnits med sedan starten år 1996. Organisationen är relativt liten och platt, vilket innebär att spelarna själva kan (om de vill) vara delaktiga i större utsträckning än hos många andra klubbar. Vi vill fortsätta utveckla föreningen såväl sportsligt som organisatoriskt så att vi kan klättra vidare i seriesystemet.

Lokomotiv-Låten

Lokomotiv-låten

Bandet Merkin bildades en mytomspunnen natt i efterdyningarna av en synnerligen lyckad Lokomotivfest runt ett luggslitet bord på en av Stockholms många "irländska" pubar.

 Lokomotivlåten "La Squadra de la competetion" skrevs redan under det sena nittitalet och spelades in i en första version på en gammal 4-kanalers portastudio. Tids nog försvann den klart undermåliga inspelningen, där för övrigt loketlegendarer som Micke Sehlin och Ludvig Tillman körade i refrängen, någonstans i cyberrymden.

 Merkin gjorde ett omtag och gjorde en nyinspelning där andra, minst lika prominenta ex-lokomotivare som bl.a. Nicklas Boussard, David Elfsberg och Kalle Palmlöf stod för hejaklackskören.

 Outrodelen är för övrigt samma trudelutt som segerrusiga Lokomotiv-spelare sen gammalt sjunger för att fira triumfer i det gröna fältets schack!

Styrelse

Ordförande: Daniel Setterwall
Sekreterare: Per Linzander
Kassör: Oscar Hallberg