Tungt poängtapp i surrealistisk match

Loket har precis spelat en av de märkligaste tillställningarna i klubbens historia. Fullständigt överlägsna vad gäller både bollinnehav och målchanser. Veteranen Kristian liknade matchbilden vid träningsövningen "anfall mot försvar".

I första halvlek gjorde Hagalund 1- och 2-0 genom digra försvarsmisstag från Loket. Trots mängder med lägen förmådde Loket endast få in bollen en gång - då avvinkat för offside.

I andra halvlek finns endast ett lag på planen. Det var en tidsfråga innan reduceringen skulle komma. Med halvtimmen kvar slår Sebastian Asplund en boll i djupet som Olle Nyberg springer sig fri på. Själv med målvakten gjorde han inget misstag. Anstormningen som var att vänta avkom sig då Hagalund från ingenstans gör 3-1 direkt på avspark.

Loket fortsätter trumma på. Med drygt 20 minuter kvar slår Jesper Nyman ett perfekt inlägg från vänster som Mohamed Messaoud nickar i backen. Målvakten räddar men "Momo" trycker in 2-3 på returen. Med kvarten kvar kommer sedan det efterlängtade, och rättvisa, kvitteringsmålet. Kristian Andersson tråcklar sig igenom i straffområdet och placerar in bollen.

Från ingenstans gör sedan Hagalund 4-3 efter inspel från kanten. Hoppet om tre poäng kommer av sig men att åka från Skytteholm poänglösa fanns inte. Med två minuter kvar smäller Mohamed in en boll på halvvolley utanför straffområdet. 4-4 blir också matchens slutresultat. Mängder av chanser borde genererat fler mål men samtidigt är fyra insläppta för dåligt.

Nästa match väntar derby mot FK Bromma. Årets prestigematch där inget annat än seger räknas. Kom och stötta på Stora Mossens IP 29 maj kl 20.00.