Tuff start

Loket har hunnit avverka sina två första matcher. I premiären stod Kilimanjaro för moståndet hemma på Stora Mossen. Loket tog där ledningen både en och två gånger i första halvlek men med första halvleks sista spark blev det kvitterat. I andra halvlek böljade spelet och det kunde avgöras åt båda håll. Dessvärre föll det i slutskedet in en boll bakom Jocke i kassen och under slutforseringen fastställdes slutresultatet till 2-4.

Fyra dagar sedan, förra fredagen, var det match i Solna mot Råsunda IS. Första halvlek genomfördes på ett godkänt vis men långt ifrån den nivån laget kan. Även i denna match gjorde motståndarna mål med halvlekens sista spark vilket var mentalt tufft. I andra halvlek var det bara ett lag på planen och slutsiffrorna skrevs till 5-0.

Statistik omg 1 Kilimanjaro FC:
21’ 1-0 Kristian Andersson (Loket)
24’ 1-1 Nawir Nassor Seif
31’ 2-1 Olle Magnus Nyberg (Loket)
43’ Varning Per Henrik Fälldin (Loket)
45’ 2-2 William John
65’ Varning Fredrik Olin (Loket)
80’ Varning Abui Fuad Rashid
81’ 2-3 Nawir Nassor Seif
86’ 2-4 Abui Fuad Rashid

Statistik omg 2 Råsunda IS:
0’ Varning Siu Hei Pang
0’ Varning Kasper Nilson
0’ Varning Yanko Villanueva Ramos (Loket)

Nya tag på måndag då det vankas derby mot RA Stockholm. Avspark 20.00 på Stora Mossen!