Tre poäng bortblåsta i Kungsängen

Lokomotiv begav sig till slut med en full 16-manna trupp upp i norr till Kungsängens IP. Den klarblåa himlen var inget att klaga på men däremot blåste det på rejält åt ena hållet. Kungsängen började med vinden i ryggen och kunde efter en snabb omställning göra 1-0 på friläge. Utöver ett skott i ribban samt ett hopslag som går i stolpen från hemmalaget bestod inte första halvlek av några farligheter. I slutet av första halvlek utgick tyvärr Kristian Andersson som ju i förra matchen äntligen gjorde mål.

I andra halvlek fick således Lokomotiv medvind, men endast bokstavligt talat. Bara några minuter in åkte Olle Nyberg på en smäll och även han tvingades utgå. Med ett sargat Lokomotiv tar Kungsängen ett rejält övertag och en snabb omställning resulterar i straffspark som de förvaltar väl, 2-0. I mitten av halvleken punkteras matchen efter att Kungsängen gjort 3-0. Efter det spelas en mindre sevärd fotboll då Kungsängen mest spelar runt bollen i backlinjen och där Lokomotiv inte har ork att sätta in en hög press.

Joakim Dahlgren har tagit på sig att skriva matchrapport som bör dyka upp senast imorgon på hemsidan.

Daniel Setterwall tog sig tid att svara på några frågor från redaktionen efter matchen.