Träningsmatch: Storskogens SK 1-1(0-1)

På den första vårdagen så var det dags för årets andra träningsmatch. Lokomotivet från Blackeberg kom till ett nästintill tornadodrabbat Ursviks IP där Storskogens SK stod som arrangör och hemmalag.

Lokomotiv kom till spel med en stor trupp, 17 man stor. Där det var många nya namn. En debutant i startelvan samt flera nya på bänken. Där startelvan såg ut som föjande:

Jocke - Tom(45), Erik J, Fällan(45), Oscar(45)(65) - Ohlin(45), Hinders, Erik E, Lillen(45), Lujan(45)(70) - Kristian(70)
Avb: Gustav(45), Elias(45)(65), Wille(45), Hagman(45), Hammar(45), Eales(45),

Mål: Lujan (ca 40 min)
Ass: Retur från avslut

Förutsättningarna för att spela bra fotboll var lite svår, då det var nästintill stormbyar runt Ursviks IP denna söndag. Men vi i loket försökte att spela vårt spel, som vi tränat in under föregående säsong samt fortsatt träna in under början av 2015. Men i första halvlek var det Storskogen som tog kommandot och ägde mestadelen av bollen samt skapade de flesta chanserna. Men efter ungefär halva halvleken börjar Loket få igång sitt spel lite mer, och målet kommer precis innan paus.

Matchen får en ny prägel i andra halvlek pga alla byten, som var ca 10 stycken totalt efter paus. Kvaliten går ner hos bortalaget och vi har problem att skapa målchanser, fast att vi kommer fram till en del halvchanser. Efter bra krigande sista 15 minuterna så får bortalaget en kalldusch i den 90e minuten då Storskogen sätter en frispark rakt upp i krysset på stopptid. Domaren blåser kort därefter av och resultatet fastslås till 1-1. Enligt redaktionen ett rättvist resultat.

Sammanfattningsvis så gör loket sätt över 90 minuter en bättre insats spelmässigt och resultatmässigt än mot Norrort, men spelmässigt sämre än i cupmatchen mot Tullinge. Mycket finns att förbättra, men det finns en del positivt att ta med sig från denna match till framtiden.

Nästa träningsmatch är redan på söndag den 8e mars, Då hoppas vi på ett bättre resultat och prestation, för än så länge har vi inte maxpresterat.