Stryktipstävling omgång 5

I loket i år så har vi en stryktipstävling, alla inbjudna men bara 7 stycken tappra som tog sig an utmaningen! deltagarlistan ser ut som följande: Jag(målvakt), Ohlin(ytter), Kristian(anfall), Basse(mc), Olle(ytter), Setta(Diktator) och Perry(Diktator).

 

Det hela började med att Kristian efterlyste en tävling i en av fotbollsveriges största och mest heliga traditioner, Stryktipset. Undertecknad tog sig an uppdraget att organisera upp en tävling och regler, som är följande. 32 raders system(5 halvgarderingar) som man lägger upp i eventet som finns på facebook, med 200 kr per spelare som insats. Jag räknar ihop poängen och sen publicerar jag en tabell efter varje omgång på event-väggen. Ett poäng per rätt, lika simpelt som självklart! Vi spelar i 10 veckor och topp 2 spelare vinner!

Tabellen kan ni se till höger och som ni ser så ligger ju självklart jag i topp! Ordningen är återställd från förra veckan där Setta tillfälligt tog över ledningen. Fem omgångar kvar, och i fotbollens värld kan allt hända så ingenting är klart ännu. Men det ser onekligen bra ut... Bara för att jag skriver detta lär jag väl säkert få tre rätt i de kvarvarande omgångarna och sluta sist... haha

 

Kanske inte alla som vet, men förutom AIK är jag ett hängivet fan av Yorkshires stolthet, Leeds United F.C. De vann idag för ovanligheten skull, hemma mot antagonisterna och hatobjektet från London, Millwall. Målskytt på straff blev, den ratade Liverpool och Aston Villa vänsterbacken Stephen Warnock i den 72a minuten! Play-off plats i sikte!

Snart mellon i SVT. Så kanske blir ett raseri-inlägg om varför inte Martin Rolinski gick vidare till Globen... vem vet? på den här bloggen kan allt hända.

Allt för nu!