Stort manfall gav ny storförlust

Avslutningen på våren blev ett riktigt bottennapp i form av trupptillgång mot Kista SC. Det som några timmar innan matchstart, trots alla skador, såg ut att bli en full 16-manna trupp blev istället en avbytarbänk som bestod av diktator Setterwall(reservmålvakt) och Viktor Åhlander som egentligen är skadad. Efter tio minuter slog Kristian Andersson, inte helt oväntat, upp sin skada och Viktor fick hoppa in. Hans kapacitet idag bestod av att spela bollen på ett tillslag då han inte kunde löpa med bollen...

Utöver det spelade mer än halva laget på ovana positioner vilket självklart inte generade i någon större chans till poängplock. Enstaka farligheter skapades men Kista hade nästan tio gånger så många chanser. Det visade sig också i målskörden. Trots ett heroiskt kämpande från samtliga Lokomotivare blev det inte bättre än en 6-0 förlust.

Matchrapport finns att läsa här.

Nu väntar sommaruppehåll i seriespelet i drygt 1,5 månad. 52 dagar för exakt. Förhoppningsvis är det tillräckligt med tid för samtliga(förutom Emil Nidén som ska opereras) att bli kvitt sina skador så att Lokomotiv åter gör sig rättvisa på planen i höst.

Trevlig sommar!