Spelskickligt Hedvigslund numret större än hemmalaget Lokomotiv

Igår spelade Lokomotiv Blackeberg sin andra hemmamatch för året, i den fjärde omgången. Motståndet var FC Hedvigslund, och matchen slutade
1-4(1-1) till bortalaget.

Positivt denna dag var att loket bröt en trend, vi gjorde denna gång matchens första mål. Vilket innebär att gårdagens 1-0 mål var första gången i årets serie som vi hade ledningen under en match. Hemmalagets mål gjorde utav Mohamed Messaoud.

Men både innan och efter lokets mål så var det bortalaget som styrde och ställde. Loket fick mest jaga boll och det tidiga 1-1 målet var nog denna dag väldigt ödesdigert, hade man kunnat hålla ledningen till paus så hade det hela kunnat sluta annorlunda.

I andra halvlek är det spel mot ett mål tyvärr. Efter de gör 1-2 och 1-3 så kroknar hemmalaget och kraften finns inte för att hitta nätet. William är närmast med ett skott som räddas av en motståndarförsvarare.

En rättvis vinst för bortalaget Hedvigslund.

Matchstatistik:
32' 1-0 Mohamed Messaoud (loket)
35' 1-1 Marcus Rosmalm
43' Varning Ian Sandholm
56' Varning Maruan Smiri
61' 1-2 Luca Sciacca
74' 1-3 Marcus Rosmalm
84' 1-4 Elias Lividikos
86' Varning Mohamed Messaoud (loket)
86' Varning Salas Miguel Brito Salas
88' Varning Jimmie Martinsson
89' Varning Marcus Johan Alex Fredriksson (loket)

Loket tar nya tag på lördag, då på bortaplan mot Saltsjöbadens IF. Som vi kan passera om vi tar tre poäng. Avspark kl 17.00 på Saltsjöbadens IP.