Seger mot Rydbo efter stor dramatik

Lokomotiv Blackeberg tog årets femte seger och femtonde poäng under gårdagen där det blev seger med 4-3(3-1) mot Rydbo IF.

Efter att första halvlek hade dominerats klart av hemmalaget och en stabil 3-1 ledning hade införskaffats, så skulle det mesta gå snett i andra halvlek. Efter 65 minuter fick Julius sitt andra gula kort. Efter det så tuggade Rydbo in lokets tvåmålsledning till 3-3 med ca 15 minuter kvar att spela. Matchenhade nu börjat luta oroväckande mycket åt bortalagets favör. När man precis hade börjat acceptera tanken att "kryss känns ok med tanke på hur matchen utvecklat sig", så slår Daniel Hinders in 4-3 efter en mäktig soloprestation och ledning var ett faktum. Efter det så kunde loket säkert spela hem alla tre poängen.

Matchens målskyttar:
1-0 Kristian (Wille)
2-1 Kristian (Mårten)
3-1 Kristian
4-3 Hinders (Kristian)

Detta innebär att loket klättrar en placering, förbi just Rydbo IF till en 9e plats. med fem poäng ner till lagen under nedflyttningsstrecket.

Nästa match är återigen på Stora mossens IP, då mot Åkersberga BK. På måndag den 31 augusti, avspark kl 20.00.

Tack till alla som var på plats och stöttade till seger.