Seger i tredje raka hemmamatchen

Det blev igår kväll vinst med 3-2 på hemmaplan mot Rissne IF. Men det var efter onödigt mycket dramatik på slutet som segern fastställdes.

Loket gick in i paus med en 3-0 ledning efter stundtals brilljant fotboll där halvlekens höjdpunkt var det sista av tre mål som Daniel Hinders placerade upp i krysset. Andra halvlek så får Rissne in reduceringen direkt och det målet skulle definiera hela halvleken då bortalaget tog över initiativet stundtals och skapade en del farligheter. Men resultatet kunde tillslut fastslås till 3-2 och loket har nu 9 poäng efter fem omgångar, med 1 poäng upp till serieledning.

Målskyttar denna afton för hemmalaget var Kristian Andersson, Sebastian Hyltingö(straff) samt Daniel Hinders.