Seger i brommaderbyt

På söndagen så skulle årets sista omgång i årets div 5 norra spelas. Det var under ett strålande väder som Loket komfortabelt kunde vinna matchen med 3-0(2-0), efter mål utav Christoffer Sjölander, Olle Magnus Nyberg samt årets skyttekung Kristian Andersson.

Mer info om matchen hittar du här.

När man tittade fram mot denna match i augusti så trodde man att det skulle vara en match som handlade om vår existens. Eftersom att när serien startade upp igen i augusti så hade Lokomotiv Blackeberg 9p, och FK Bromma 10p. Men så var inte fallet denna gång.

Förutsättningarna som gällde var att Loket gick ut helt utan press efter sen tidigare klarat kontrakt, och FK gick ut till matchen som sedan länge klar jumbo i årets serie.

Resultatet innebar att Loket avancerade i tabellen till en 7e plats som blev den slutliga placeringen efter alla 22 omgångar, med 27 inspelade poäng. Vilket för lokets del är den största poängskörden någonsin i div 5 norra, på tre försök. samt den högsta placeringen någonsin i div 5 norra.

Nu tar vi nya tag mot Stockholm cup, där första motståndet är Tyresö FF. Matchen spelas fredag 16/10 kl 20.00, på Stora mossens IP.

Vi på redaktionen vill också passa på att tacka alla er med ett tuffande tåg i era hjärtan, för ert stöd denna säsong, det har varit guld värt. Hoppas det fortsätter på samma sätt under stockholm cup och nästa säsong!

/Redaktionen