Säsongen har kommit till sin ände

Tjugotre matcher senare så står vi här i oktober, säsongen är slut och tyvärr så slutade den på ett sätt som ingen hade hoppats på när den inleddes i april på Enskede IP mot Stureby SK.

Den matchen slutade 3-0 efter att Lokomotiv Blackeberg missat en drös med chanser framåt, och släppt in billiga mål bakåt. Något som skulle visa sig vara rätt talande för hela säsongen. Kvaliten var inte nog bra sett över hela föreningen, och endast på grund utav att vi hade två lag som var ungefär lika underpresterande som oss själva så hölls hoppet uppe ända till den sista minuten, i den sista matchen. Då hade vi fort allt i egna händer, men misslyckades med uppgiften, att vinna den sista matchen. Besvikelsen är stor i hela loket, men vi kan inget annat göra än att göra allt för att prestera bättre nästa säsong. Då i division 6.

Vi på redaktionen vill passa på att tacka folk som gjort prestationer utanför planen.

Bland dessa skall våra "säsongskortsinnehavare" Evelina Axelsson och Marcus Asplund ha ett stort tack för visat stöd, på hemma och bortaplan. I denna säsong som var så miserabel. Otroligt smickrande.

Stort tack skall också vår skadade mittback Erik Jörmyr ha för sitt intensiva uppdaterande under alla höstens matcher på sociala medier. Har varit stort intresse kring hans uppdateringar på framförallt Lokets officiella facebooksida.

Tack skall också Marcus Brien ha för sina insatser som ny ledare under hösten.

Nu tar redaktionen en efterlängtad semester. Tillbaka någon gång under 2017. Tack och hej leverpastej.