Rättvis förlust på Knutby

Loket förlorade denna söndag mot Qaran på Knutby BP. Matchen slutade 4-0 i hemmalagets favör.

Loket hade svårt att få ihop lag och till matchen kom man med tre debutanter, Viggo Kippel, Ovideu Onea och Alexander Flink. Dessutom var Kalle Tapper och Sores Mert, som ingen är en del av truppen längre, med och spelade.

Tidigt i matchen tilldömdes Qaran straff och tog ledningen. I mitten av halvleken åkte Loket på en omställning och Qaran utökade till 2-0. Loket hade svårt att komma till farliga lägen.

I den andra halvleken utökade Qaran till 3-0 efter missförstånd i Lokets försvar. I slutet tryckte Loket på och borde åtminstone gjorde ett reduceringsmål, men i stället sköt Qaran in 4-0 i matchens slutskede.

En klart rättvis förlust och Loket får blicka framåt mot nästa måndag när man tar emot FC Hässelby hemma på Mossen.