Onsdagsträning i Brommahallarna

Så var det onsdag igen och träning i bromma. Den alldeles underbara tiden kl 22... Dock bryr jag mig personligen inte så mycket om vilken tid träningarna är på, värsta som kan hända är att man är lite trött dagen efter. Dock är det ju vissa som är lite klenare i psyket än vad jag är och "behöver få sömn"... haha.

 

Vi var 12 pers, vilket är perfekt för inomhus. Två lag med 1 avbytare i varje. Var bra tempo med två matcher som slutade med förlust för undertecknad. Aldrig kul att förlora, spelar ingen roll om det är träning, hobbylir eller match!

Personligen så var jag lite grinig igår på träningen, men det är ofta bra för egen del för då taggar jag ofta till lite extra. Jag som målvakt brukar ofta tagga till mig lite genom att försöka kommunicera så mycket som möjligt med laget framför mig, det gör mig fokuserad. Frustrerande då när det inte verkar ge någon respons. Dock så kokade jag över lite kanske, gav mina bästa vänner(stolparna) några sparkar och dylikt, men bättre det än att stå och vara loj tycker jag! Min insats i helhet var väl sådär, lite ge o ta. Tog några bra, släppte kanske in någon lite för lätt...

 

Jag är ju en av dom som brukar vara kvar längst efter träningarna, duscha etc. På grund av det så har jag märkt ett mönster. Brommahallarna har en kille som jobbar där och håller koll, Eftersom att vi är sista träningen för kvällen så är nog han rätt bitter över att vi är där. Efter kl 22 är nämligen bara vi som har träningstid, och antagligen håller vi honom vaken en timme extra. Så exakt kl 23 så brukar han ta slut på det roliga för vår del och i princip vilja sno bollen. Sen typ en kvart senare när man har duschat och byter om så brukar han punktligt komma in i omklädningsrummet och "kolla att fönstrena är stängda" aka. Ge oss arga ögat, be oss dra därifrån. Detta brukar funka och någon minut senare så är man klar och ute genom dörren!

 

Nyheter i loketland är att vi nu har infört policy om benskydd på träningarna. Bra för skaderisken, men själv så är jag rätt dålig på att komma ihåg att ta med dessa två plastskivor... Schemat för lägret är också klart. Tre fullspäckade dagar i kungsbacka, göööt-le-booorg. Bra styrt av vår spelande lägerarrangör Martin Sjödén!

 

Allt för nu! Fridens liljor!

 

Onsdagsträning i Brommahallarna