Målkalas och oavgjort mot Midia

Det var tryckande värme denna lördag när Loket åkte till Kista och Ärvinge BP för bortamatch mot Stockholm Midia.

I första halvlek hade Loket spelövertag men det var Midia som fick målutdelning. Efter cirka kvarten spelad tvingades Christoffer Sjölande spela bollen in i egen bur efter ett bra inspel. Resten av halvleken förblev mållös även om det fanns skapliga lägen åt båda hållen.

I inledningen av den andra halvleken utökade Midia sin ledning. Efter omställning kom Midia tre mot tre och efter inspel kunde en i hemmalaget stöta in 2-0. Med knappa halvtimmen kvar fick till slut Loket in en boll. ”Cribbe” revanscherade sig och knorrade ut en boll till Fredrik Ohlin som peggade upp och avslutade distinkt i bortre burgaveln. När sedan Midias lagkapten strax därpå snackade sig till rött kort var det verkligen match igen.

Några minuter efter utvisningen skickade lagkapten Olle Nyberg en utmärkt crosspassning till Ohlin. Denne nickade ner till Cribbe som från halvmånen skickade in en skruvad halvvolley i mål. Mycket vackert! Med vittring på ledningsmål öste Loket på. Med kvarten kvar kom Cribbe runt på högerkanten och serverade Ohlin som kunde stöta in sitt andra mål för dagen i öppen bur. Vändningen var fullbordad och med tio minuter kvar vann Mohamed Messaoud ett hoppslag med deras målvakt och kunde rulla in 2-4 i Lokets favör.

Här borde matchen varit avgjort men icke. Med fem minuter kvar fick Midia in en reducering och sista minuterna blev ett lidande. Med bara en minut kvar kom så också 4-4. Midias bästa spelare, han stod för tre assist idag, dribblade av både två och tre Lokomitivare i straffområdet och serverade en lagkamrat som enkelt kunde lägga in kvitteringsbollen.

Tungt avslut i en galen match. Vi kämpar vidare!