Målfyrverkeri på Stora Mossen!

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby

Fredagskvällar på Stora Mossen IP har blivit synonymt med Lokomotiv Blackebergs hemmamatcher, och den här gången var inget undantag. Laget tog emot Qaran IKF för sin näst sista match innan sommaruppehållet och siktade på att behålla sin förstaplats i tabellen. Qaran hade haft en tuff start på säsongen med endast en vinst, två oavgjorda och fyra förluster på sina senaste sju matcher. De behövde desperat poäng för att undvika nedflyttningsstriden.

Efter en framgångsrik video på sociala medier som setts av över 1,5 miljoner människor var Lokomotiv Blackeberg fast beslutna att bevisa att deras styrka sträckte sig bortom den virtuella världen. Laget började matchen med stor beslutsamhet och bekräftade snabbt sin dominans. Redan i den sjätte minuten tilldelades Lokomotiv en straff efter en imponerande insats av Joel Ullberg och Oscar Hallberg, som pressade motståndarnas försvar och resulterade i en foul. Straffspecialisten Daniel Hinders kliver fram och säkert omvandlar straffen till sitt andra mål för säsongen.

Lokomotiv fortsatte att vara överlägsna på planen och innan halvtidsvilan hade de redan hunnit göra ytterligare två mål. Johan Hedberg, lagets skyttekung, satte 2-0-målet, och Elias Lahad stod för det tredje målet, hans tredje för säsongen.

I den andra halvleken verkade Lokomotiv Blackeberg fortsätta att köra på, särskilt efter det fjärde målet som kom i den 54:e minuten, återigen genom Johan Hedberg. Men på bara tre minuter, mellan den 62:a och 65:e minuten, lyckades Qaran göra två reduceringsmål, och plötsligt stod det 4-2 med mycket tid kvar. Loket insåg att de behövde hitta tillbaka till sitt spel, och i den 70:e minuten lyckades Johan göra sitt fjärde mål för matchen, följt av ytterligare ett mål innan han byttes ut för att vila inför nästa match.

Slutresultatet blev 6-2, med fyra mål av Johan Hedberg och ett mål vardera av Daniel Hinders och Elias Lahad. Segern innebar att Lokomotiv Blackeberg behöll förstaplatsen i tabellen, och resan mot division 5 ligger nu helt i deras egna händer.