Lokomotiv tecknar sponsoravtal med Early Morning Studio

Det är med stor glädje som Lokets styrelse nu kan presentera årets första sponsor efter att  Early Morning Studio valt att stötta föreningen under innevarande säsong.

Spelstudion Early Morning Studio grundades av Kristian Andersson och Emir Kuljanin under universitetstiden. Det var länge ett sidoprojekt vid sidan om jobb och studier, men efter ett lyckat spelsläpp 2018 blev det ett fulltidsjobb med spel som spelas av miljontals användare från hela världen. I dagsläget fokuserar studion på old-school RPG-spel och har Android samt iOS som plattform, men kommer i början på 2020 även släppa spel till PC.

Grundaren Kristian Andersson säger så här om samarbetet:
- Tidigt när jag märkte att företaget fick fart påbörjade jag diskussioner med styrelsen i Loket angående ett samarbete. Att teckna ett sponsoravtal med Lokomotiv Blackeberg ser jag lite som en nödvändighet för att lyckas i IT-branschen i Sverige idag. Det var inte så mycket att snacka om egentligen.

Från föreningens sida är vi mycket glada och tacksamma för det stöd som Early Morning Studio erbjuder och kommer löpande att pusha nyheter och information från vår nya samarbetspartner i samtliga våra kanaler.

Vi börjar redan nu med att tipsa dig om spelsuccén Vampire's Fall Origins, ett 2D open-world RPG med turbaserad stridsmotor, som du hittar på Google Play och App Store.

Besök gärna studion via deras hemsida.