Lokomotiv Blackeberg summerar en stabil säsong

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby 

Säsongen 2023 har varit en resa fylld av utmaningar, framgångar och en osviklig teamanda för IF Lokomotiv Blackeberg. Efter 18 intensiva omgångar av division 6B står vi nu här och reflekterar över de insatser som gjorts på planen och den fantastiska support vi har fått från våra fans.

Loket säkrade en fjärdeplats i tabellen med 30 poäng, 45 mål gjorda och 33 insläppta. Denna prestation är en direkt följd av det hårda arbete och engagemang som varje spelare och tränare har lagt ner under hela säsongen.

En särskild eloge måste gå till våra spelare som har kämpat tappert, vunnit viktiga matcher mot tuffa motståndare som Bussenhus BK och FK Bromma, och visat att Loket är ett lag att räkna med. Vi är stolta över er prestation och den hjärta och passion ni har visat på och utanför planen.

758493c9-79fa-4a56-8310-453597ba524bjpeg

Vi vill även rikta ett stort tack till alla våra supportrar som har varit med oss genom varje upp- och nedgång. Er entusiasm och stöd har verkligen varit en kraftkälla för oss, och vi ser fram emot att dela fler minnen och ögonblick tillsammans.

Slutligen, vi vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till vår sponsor Olearys. Ert stöd och förtroende har varit avgörande för vår framgång denna säsong. Olearys har inte bara varit en sponsor för oss, utan en viktig partner som har bidragit till att göra våra mål och drömmar möjliga. Er dedikation till idrotten och samhället är uppskattad och vi ser fram emot att fortsätta detta framgångsrika partnerskap.

Vllingby Loggajpg

Nu blickar vi framåt mot nästa säsong med ödmjukhet, beslutsamhet och en önskan att fortsätta växa och utvecklas som lag. Tack till alla som har varit en del av Loket-familjen under säsongen 2023. Vi är stolta över vad vi har uppnått tillsammans och ser fram emot framtida framgångar!


Hälsningar,

Mohamed Messaoud

IF Lokomotiv Blackeberg