Loketfesten 2015


Olle Magnus Nyberg, årets stora vinnare på Loketgalan. Vann det mest prestigefylld priset, Årets MVP efter en minst sagt imponerande säsong där han varit en ledande figur på och utanför planen. Bra målskörd samt hållit en jämn och hög nivå säsongen igenom, fast att han blivit runtflyttad positionsmässigt. Vann också det nyinstiftade priset Redaktionens Pris: Årets Mål, Efter hans volleymål i sista omgången mot FK Bromma.


Kristian Andersson, kvällens mest givna segrare i den ända kategori som inte varit spännande överhuvudtaget. Årets Skyttekung, för mer än en handfull gånger i rad.


Joakim Dahlgren vinner priset Årets Medarbetare efter att ha visat stort engagemang i föreningen under säsongen.


Marcus "Lillen" Brienza-Brien. Veteranen i loketsammanhang med över 10 säsonger i Loket, vinner årets Quiztävling mycket välförtjänt.


Tom Hedström fick priset Årets Utveckling, och vilken resa han gjort. Från bänk 90 minuter i premiären i januari till given startspelare på slutet av säsongen. Vuxit för varje månad som gått.


Ted Fontér fick priset Årets Rookie efter en väldigt imponerande debutsäsong i den svarta tröjan. Det känns lovande inför år 2016.


Oscar Hallberg fick priset Årets träningsnärvaro för andra året i följd, med smått osannolika 98% närvaro. Läskigt imponerande.

Stockholm cup blev ett kort äventyr för loket år 2015. Matchen i första omgången slutade med en 1-4 förlust mot ett starkt Tyresö FF, vilket innebär att vi är utslagna.

Men den riktiga avslutningen på säsongen är som vanligt den årliga Loketfesten som detta år och senaste åren har ägt rum på Restaurang Garbo i Sundbyberg. Där ett utav de fasta inslagen är "Loketgalan", där de som skall prisas bör.

Pristagare Loketgalan 2015:
Årets MVP: Olle Magnus Nyberg
Årets Utveckling: Tom Hedström
Årets Skyttekung: Kristian Andersson
Årets Rookie: Ted Fontér
Årets Medarbetare: Joakim Dahlgren
Redaktionens pris(Årets mål): Olle Magnus Nyberg (0-2 mot FK Bromma)
Årets Träningsnärvaro: Oscar Hallberg
Årets Materialare: Henrik Fälldin
Årets Engagemang: Oscar Hallberg, Kristian Andersson
Quizmästare: Marcus Brien
Årets Klunsmästare: Simon Bergljung
Årets Människa: Kvällens servitris

Bilder på några utav pristagarna ser du ovan.

Detta rundar av årets säsong. Vi på redaktionen vill återigen tacka alla spelare, anhöriga, supportrar och alla andra som har besökt denna sida och engagerat er i lokomotivblackeberg.se samt laget hemsidan är dedikerat till, IF Lokomotiv Blackeberg. TACK!

Nu går vi på ledigt några veckor.

/Redaktionen