Loket vs. Ekerö IK: Blir det en tågolycka eller en drömstart för gästerna?

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby

Alltså hörrni, det börjar bli hetare än en het potatis i division 6B! Lokomotiv Blackeberg har kört över sina motståndare i de två första matcherna, och nu laddar de för att ta sin tredje raka seger på hemmaplan på Stora Mossen IP.

Men det är inte bara en vanlig matchdag, nejnej! Det är en dag full av spänning och förväntan, för Loket har inte bara fått nya matchställ tack vare sin nya sponsor O'Learys Vällingby, utan kommer även göra rubriker i tidningar och fått en shoutout från ingen mindre än fotbollslegenden Henok Goitom på sociala medier. Tja, vi har ju alltid sagt att Loket är ett grymt lag, men nu verkar det som att resten av världen också börjar upptäcka dem.

Men tillbaka till matchen, för det är ju det som verkligen räknas. Lokets motståndare denna vecka är Ekerö IK, ett lag som kämpar för att återhämta sig efter en tuff förra säsongen i division 5 norra där de hamnade sist i tabellen med 0 vinster, 0 oavgjorda och 22 förluster. Ja, ni hörde rätt, noll poäng på hela säsongen. Men hey, det är ju en ny säsong och de har väl ändå några knep i rockärmen?

Tyvärr för Ekerö såg det inte så ljust ut i den första omgången där de krossades med 10-1 av FC Plavi Team, men de visade åtminstone lite bättre form i den andra omgången där de höll Vällingby till 0-0 i 75 minuter innan Vällingby till slut gjorde matchens enda mål. Så visst, Ekerö kanske inte har haft den bästa starten på säsongen, men det är alltid farligt att underskatta ett lag som kämpar för att ta sig tillbaka på fötterna.

Och det är precis vad Loket kommer att vara uppmärksamma på. De har haft en tendens att tappa poäng mot "sämre" lag i tidigare säsonger, och de vill verkligen inte upprepa det misstaget denna säsong. Men tro inte att det kommer att vara en enkel match för Ekerö heller - Loket har ett stabilt lag med bara en spelare, Jesper Strömberg, som missar matchen på grund av ett rött kort samtidigt som man har fått tillbaka Elias Lahad (Rookie of the year) tillbaka till truppen efter att han missade derbyt sist mot FK Bromma. 

Så, kära fans av Lokomotiv Blackeberg, det är dags att göra er redo för en spännande och actionfylld kväll på Stora Mossen IP. Det kommer att bli en match full av överraskningar och dramatik, men vi tror att vårt lag kommer att kämpa tills det sista för att ta hem ännu en seger. Tåget rullar vidare, och ingenting kan stoppa oss nu!

Vad: Omgång 3 Vs Ekerö IK
Var: Stora Mossen IP
När: Fredagen 28 april kl20:00
Domaren: Samiolah Nori
Tips: Lokomotiv Blackeberg dominerar matchen och vinner stort med 6-1 mot Ekerö IK.