Loket kör över motståndet och visar att de är en tåg-att-räkna-med

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby

På måndag spelade Lokomotiv Blackberg mot BK Bussenhus, och det var en match som bjöd på en hel del spänning och underhållning. Loket var på hugget och hade en jättestark trupp trots att man var utan Olle Nyberg (4-faldig MVP-vinnare) och Ludvig Hellqvist, lagets skyttekung.

Laget ställde upp med Bondesson i mål, en fyrbackslinje med O.Hallberg, K.Tapper (C), A.Wester, J.Strömberg. På mittfältet hittade vi D.Hinders, J.Gårdebrink och E.Lindhe och trion på topp med M.Messaoud, E.Hallström samt J.Hedberg. På bänken hittade vi även Rookie of the year Elias Lahad som visade sig vara en riktig huvudvärk för motståndarlaget.

Matchen startade bra för Loket, då Hinders öppnade målskyttet från straffpunkten efter att domaren dömt hands i straffområdet. Hinders, som blev årets MVP förra året, satte straffen säkert i krysset på målvaktens vänstra sida och skickade målvakten åt andra sidan. Detta efter bara 8 spelade minuter! Vilken start!

I den 33:e minuten visade Hinders upp sina Zidane-inspirerade skills när han vände kroppen och med en touch släppte Johan Hedberg fri med målvakten. Hedberg kunde enkelt placera in det andra målet för Loket. 3 minuter senare var det dags igen, när Hinders kunde stå bakom Lokets tredje mål efter att ha kommit fri med målvakten. Målvakten räddade, men släppte returen i ett öppet mål där Momo kunde sätta spiken i kistan med sitt 3-0 mål.

Loket kunde ha gjort minst 2-3 mål till innan halvlekens slut, men det kändes hela tiden som att man hade stort grepp över matchen och motståndarna. I den andra halvleken bjöd man inte in BK Bussenhus i matchen, utan stängde ytor och höll dem borta från målet. Tyvärr blev det mer snack med domaren på planen än spel, men åtminstone skötte han matchen jättebra och delade ut kort när det behövdes.

Enda höjdpunkten från andra halvleken kom i den 84:e minuten när BK Bussenhus lyckades hitta en lucka och gjorde 3-1 målet. Men det var för sent för dem att komma ikapp Loket.

Det var verkligen en underhållande match där Loket visade varför de är ett lag att räkna med. Med en startelva som imponerade stort och en bänk full av talangfulla spelare så var det ingen överraskning att de skulle ta hem segern.

Och vad sägs om Daniel Hinder? Han var verkligen en MVP i den här matchen och dominerade på mittfältet som en boss. Han satte inte bara en straff utan hjälpte även till med en fantastisk assist till Hedbergs mål. Hans spel var så imponerande att jag tror han skulle kunna ta sig an vilken motståndare som helst!

Och hur ska man inte prata om Jesper Strömberg? Han gjorde sin debut för Loket och visade att han är en spelare att räkna med. Hans prestation var så bra att jag undrar om han har någon hemlig teknik som han inte har avslöjat för någon än.

Nu blickar Loket framåt mot fredagens derby mot FK Bromma, där de kommer att försöka upprepa sin fina form och ta en viktig seger.