Lägersammanfattning

Tjäana!

Tänkte sammanfatta lägret lite kort för att sedan kunna blogga om lite mer aktuella händelser men en lägersammanfattning känns given.

Dag två inleddes med ett hårt träningspass uppe på Backavallen där vi körde hålla bollen inom laget och avslutade med smålagsspel. Smålagspelet vanns av lag Jonte vars lag präglades av en enorm brunkighet med Jocke i spetsen! Grattis till dem! En god lunch senare var det återigen träningsdags där jag själv klev av på grund av en härlig blånagel. Men jag hann i skillscompetition slå den omöjliga Kristian den store i hattningstävlingen! Kändes enormt kul;) kvällen avslutades för egen del på hotellet där jag tillsammans med Erton, Bojanic och Kristian gjorde i ordning varsin allsvensk tabell där vi avslutningsvis valde ut årets skyttekung.(Bojanic valde Hassani 3 mål på 3 fajter) KUL!

Sista dagen inleddes med ett härligt pass på anrika heden där vi nötte fasta situationer och avslutade med en rafflande strafftävling! Det var extremt spännande och för mitt lag räckte det med en seger men jag själv missade och bojanic lag tog hem seger. Det gjorde att det var
lika i botten och lika i toppen i skills och därför var det en enda utslagningsfråga som skulle avgöra hela skiten. Bojanic lag tog ju såklart hem det och lag dif-Emil kom sist. Stort grattis till Darjian och hans vänner (som vann matchbiljetter till nästa landskamp Reds anm.) och för dif-Emils lag väntade skönsång för receptionisten som jumbopris.

Efter träningen tog jag och Erks oss in till NK för ett planerat skjortköp. Erik gick först loss på ett par svåra jeans till sin mycket härliga skjorta! Vrålbra köp och typ gratis! Jag slog till på en
rutig ralph skjorta som jag blev mycket nöjd över.

Efter shoppingturen var det match emot nått norskt dreamteam som vi tyvärr förlorade emot med 3-2 tillslut. Dem flesta i vår lag var rätt möra och lite halvskadade så resultatet kom lite i andra hand för det var ju för kvällen vi satsade. Inte långt efter slutsignal knäcktes
dem första kalla och det var alla grabbar helt klart värda efter ett mycket bra läger! Vi tog oss ut till olearys för att käka och efter det tog vi oss till yaki-da för att slutföra natten;) det var ett kanonbra slut på ett jättebra läger!

Extra tack till Sjödén som fixat allt och våra härliga diktatorer som styrde med järnhand och bravur. Tack också till Jonte som förgyllde lägret med sin närvaro och sina kloka ord! Stort att man ändå får lira med en sån legend;) Jonte ska få ett eget inlägg lite senare i kalendern.

Tack så länge! Nu ska jag leverera med lite kortare intervaller e tanken;) har varit bedrövligt... haha. Heja AIK.