Inför match: Sickla IF

Ikväll den 2a juni så spelar Lokomotiv Blackeberg sommarens första hemmamatch, motståndet denna måndagskväll är Sickla IF. Avsparken sker kl 20.00 på Stora mossens IP.

Lokomotiv Blackeberg kommer ifrån 3 raka vinster, så man kan gott säga att formen är god med en imponerande målskillnad på 6-1. Den senaste matchen spelades på bortaplan mot Hanviken. Matchen slutade 2-1 efter att loket vänt 0-1 till 2-1 i andra halvlek.

Sickla har haft en rätt tråkig inledning på säsongen, med 4 poäng på 8 spelade matcher. Men de kommer ifrån ett trendbrott senast då de tog säsongens första seger med 2-0 mot Atletico Nacka.

Senast Lokomotiv Blackeberg mötte Sickla IF, är enkelt för den erfarne att komma ihåg. Det var i Stockholm cup 2011. matchen slutade 1-1, och skulle komma att avgöras på straffar, där Martin Sjödén och Fredrik Ohlin missade hemmalagets straffar och Sickla kunde stå som segrare den gången, så vi har idag revansch att utkräva!

Lokomotiv Blackeberg vill också passa på att välkommna alla spelare och ledare i Sickla IF, samt domartrion Serdar Akalinli, Stefan Axelsson och Mats Andersson.

Ses Ikväll!