Inför match: Saltsjöbadens IF

Ikväll den 12e maj så spelar Lokomotiv Blackeberg sin tredje hemmamatch, vår andra hemmamatch i följd. Denna måndag är det Saltsjöbadens IF som står för motståndet. Avspark sker kl 20.00 på Stora mossens IP.

Vi kommer senast från en imponerande 2-1 seger på hemmaplan mot Atletico nacka, som visade ett styrkebesked nu i helgen genom att slå den dåvarande serieledaren Långholmen FC. Det var ett starkt kämpande Lokomotiv som i måndags visade vilja och en 100% inställning när man besegrade ett kompetent motståndarlag med 2-1 här hemma på mossen.

Saltsjöbaden kommer också från en minst sagt imponerande senaste match. Där de besegrade våra rivaler FK Bromma med hela 5-0. Saltsjöbaden har haft en lite trevande inledning på säsongen, men det kanske är nu de har vaknat upp ur vinterdvalan.

Annars är väl Saltsjöbadens IF mest uppmärksammat för att förra året haft den svenska landslagstränaren, och ex-Premier League proffset Marcus Allbäck i föreningen. Vad hans status är idag i föreningen är lite oklart, men klart är i alla fall att han inte kommer medverka i dagens match.

Skador/sjukdomar:
Olle Nyberg, Marcus Brien, Martin Stegfeldt, Emil Nidén

Avstägningar:
-

Vi vill också passa på att hälsa Saltsjöbadens IF:s spelare och ledare samt dagens domartrio, huvuddomare Fredrik Hallenberg och assisterande domare Emil Olsson och Sebastian Jonsson välkommna till Stora mossens IP!

Dagens trupp:
Joakim Dahlgren, Fredrik Olin, Viktor Åhlander-Cevallos, Sebastian Hyltingö, Sebastian Asplund, Erik Ekengren, Kristian Andersson, Jonas Åhman, Oscar Hallberg, Gustav Stegfeldt, William Knowles, Henrik Fälldin, Elias Gergi, Jonatan Karlman, Erik Jörmyr.

Tränare: Daniel Setterwall, Per Linzander