Inför match: Rydbo IF

Efter två raka bortamatcher på naturgräs så är det nu dags för loket att återvända till det vanliga. Konstgräsmatch står på agendan och det är Rydbo IF som står för motståndet.

Hemmalaget Rydbo IF har börjat säsongen på inte bästa tänkbara sätt. De har haft svårt att göra mål och poängskörden har på grund utav det blivit lidande. De har endast lyckats ta 5 poäng på de inledande sex matcherna, och endast fem gjorda mål framåt.  Dock har deras defensiv varit intakt med endast nio insläppta mål, jämförbart med lokets sexton insläppta. De parkerar för närvarande på en 10e plats utav tolv lag.

De kommer senast ifrån ett kryss mot Rissne IF, matchen slutade 1-1 på Rissne IP efter att Rydbo hittat kvitteringsmålet i den 75e minuten.

Loket kommer senast ifrån en iriterande förlust med 2-4 mot ett Åkersberga BK som i slutändan var välförtjänta segrare. Men det var en match mellan två för dagen jämna lag, och matchen skulle kunnat slutat helt annorlunda, var tillfälligheter som avgjorde. Loket ligger just nu på 7e plats, med 9 poäng på sex matcher.

I och med förlusten senast så har Loket tre förluster på tre bortamatcher, vilket inte får gå till att bli något spöke. Utan trender är till för att brytas, och förhoppningsvis bryts trenden imorgon.

Truppen till imorgon är vid denna publicering inte spikad.

Avspark imorgon lördag, kl 13.00 på Wasavallen i Rydbo.

Ta roslagsbanan och stöd loket på plats.

/Redaktionen