Inför match: Roslagskulla IF

Idag söndag den 3e maj är det dags för match i omgång fyra. Match mot Roslagskulla IF står på agendan.

En speciell match på många sätt. Är årets resemässigt längsta borta match, då matchen spelas  i Löt/Östanå, vilket ligger en bit
ifrån Åkersberga. Samt så har brasorna brunnit, och maj månad har gjort entre. Vilket innebär att Roslagskulla byter ut sitt konstgräs på Röllingby IP mot deras gräsplan på Lötvallen, som ligger trevligt geografiskt sätt precis vid vattnet.

Roslagskulla kommer senast ifrån en vinst mot Rissne IF med en imponerande 0-2 vinst på bortaplan, vilket gör att de efter 3 omgångar har tagit 4 poäng. De ligger just nu på en 8e plats.

Bortalaget Lokomotiv kommer också ifrån en vinst. I förra omgången blev det vinst med 3-2 mot Qaran, i en match där loket fick jobba hårt för poängen och insatsen har en del att önska. Men inställningen och krigandet var på topp och det var huvudingrediensen till att alla tre poängen bärgades.

Lokets 16-man trupp denna eftermiddag:
Joakim Dahlgren, Gustav Stegfeldt, Fredrik Ohlin, Tom Hedström, Christopher Hagman, Henrik Fälldin, Elias Gergi, Erik Ekengren, Daniel Hinders, Sebastian Asplund, Olle Nyberg, Viktor Åhlander-Cevallos, Samir Radjai, Kristian Andersson, William Knowles och Ted Fontér.

Matchstart kl 15.00 Lötvallen.

/Redaktionen