Inför match: Rissne IF

Ikväll är det dags för maj månads första hemmamatch. Det är idag Rissne IF som står för motståndet i säsongens 5e omgång, och årets tredje match på hemmaplan.

Rissne är till i år nedflyttade från division 4 där de slutade på 12e plats av tolv lag. De lyckades skrapa ihop totalt 18 poäng på 22 omgångar och var tillslut hela 5 poäng ifrån att fixa kontraktet.

I år har deras säsong börjat på sämsta tänkbara sätt då de endast har lyckats ta 1 poäng på totalt fyra matcher, och ligger för närvarande på sista plats i årets serie. De kommer senast ifrån en svidande 3-4 förlust på hemmaplan mot Åkersberga BK.

Lokets säsongsinledning har varit minst sagt ojämn. Två segrar och två förluster på fyra omgångar, och insatserna har pendlat från imponerande till undermåliga. Senast så blev det en ytterligare 2-4 förlust, den kom mot Roslagskulla på deras  charmiga gräsanläggning i roslagen. Det var en urusel första halvlek som avslutades med en helt ok andra halvlek, så finns saker att ta med sig och förbättra ifrån den matchen.

Dagens trupp ser ut som följande:
Joakim Dahlgren, Axel Nidén, Filip Hammar, Christopher Hagman, Henrik Fälldin, Daniel Hinders, Kristian Andersson, William Knowles, Erik Ekengren, Sebastian Hyltingö, Gustav Stegfeldt, Martin Stegfeldt, Elias Gergi, Olle Nyberg, Samir radjai, Oscar Hallberg.

Avspark ikväll är kl 20.00 på Stora Mossens IP.

Stöd loket på plats!

/Redaktionen