Inför match: Norrtulls SK

Idag är det dags för den nystartade säsongens första hemmamatch. Det är Norrtulls SK som står för motståndet.

Norrtull kommer ifrån en svidande förlust i premiären mot nykomlingarna Wollmars FF. Den matchen slutade 4-3 till bortalaget Wollmars, efter att Norrtull tidigt fått en utvisning på lagets  nummer 16, Melker Isell. De reducerade till 3-4 i 87e minuten men hade sen inte orken att kvittera tillställningen.

Loket kommer ifrån ett tråkigt nederlag på bortaplan mot Stureby SK. Den matchen slutade 3-0 till hemmalaget. Matchen hade dock sina ljusglimtar sett för lokets del och man kunde hitta mycket saker som ser lovande ut för framtiden.

Förutsättningarna inför dagens match är alltså att båda lagen jagar säsongens första poäng, Alltså redan på säsongen en match med stor tyngd för båda lagen.  
Loket har en gruvlig revanch att utkräva efter senaste hemmamötet med Norrtulls SK, år 2014. Den matchen slutade med pinsamma 1-7 till Norrtulls favör.

Domaren blåser igång kl 20.00 ikväll på Stora Mossens IP.  Då hoppas vi alla på redaktionen, ledarstaben och matchtruppen att så många som möjligt utav våra supportrar sluter upp och följer matchen på plats.

Ses ikväll.

/Redaktionen