Inför match: Kungsängens IF

Ikväll är det dags för sommarens första match för lokomotivet från Blackeberg. Det är hemmamatch och inför den tionde omgången serieledande Kungsängens IF som står för motståndet.

Förutom den underbara fotbollen som kommer att skådas, så är det ikväll utmärkta förutsättningar. Enligt Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut så skall det vid matchstart vara strålande sol över Mossens Idrottsplats.  och i och med att solen idag går ner kl 21.58 så är det ett utmärkt läge för alla att komma ner och njuta av sommarsolen och stödja allas vårat lok.

Kungsängens IF har på nio matcher tagit hela 21 poäng och är därmed serieledare. Imponerande start av säsongen för KIF som tagit meriterande segrar som 7-0 mot FK Bromma. De har inför kvällens match bästa möjliga form med sex raka segrar i ryggen, fem utav dessa vinster med udda målet.

Om KIF har en bra säsong hittills så har Loket det motsatta. Endast tre segrar på de inledande nio matcherna med endast en vinst på de sex senaste matcherna. Av olika anledningar så har spelet inte stämt under maj månad och det är nu dags för ändring. I och med både Rissne och FK Brommas segrar i helgen så är det av stor vikt att poäng tas ikväll för att hålla avståndet till dessa lag under strecket.

Senaste mötet mot KIF var hösten 2013, då blev det seger med 4-3.

Avspark i afton är kl 20.00 på Stora mossens IP.

Stöd loket på plats.

/Redaktionen