Inför match: Atletico Nacka FF

Imorgon den 12e september så spelar Lokomotiv Blackeberg sin 19e seriematch för året, nu är det Atletico Nacka som står för motståndet. Det är en match på förhand mellan två lag med riktigt rejäla formsvackor, fast lagen är placerade i olika delar av tabellen. Lokomotiv på en 6e plats med 29 poäng, Atletico Nacka på en 10e plats med 16 poäng.

Hemmalaget Atletico Nacka har hitills haft en jobbig höst, med endast 3 poäng på 6 spelade matcher. Deras vinst kom den 15e augusti mot Sickla IF, där de vann med 3-1. Men efter det har de gått betydligt tyngre med 3 raka förluster, på dessa matcher har de en målskillnad på 2-13. De har nu gått 180 minuter utan något mål framåt.

Bortalaget Lokomotiv har efter en imponerande vår, börjat prestera sämre fotboll. Bara 4 inspelade poäng på hösten. Dock efter senaste vinsten mot Hanviken så låg man på 1a plats i serien, men nu efter tre raka förluster och en målskillnad på 0-13 så ser tabelläget betydligt tristare ut. Loket kommer senast ifrån en svidande 0-2 förlust mot Saltsjöbadens IF.

Trender är till för att brytas, och något utav lagen kommer att gå ifrån Nacka IP med ett trendbrott i ryggen.

Avspark fredag kl 20.00 på Nacka IP.