Historien upprepar sig

Igår måndag så spelade loket säsongens sista hemmamatch på mossen. Tyvärr slutade denna match som matchen i våras, med förlust. I våras blev det 4-2 till BSK, denna gång slutade det 2-5(0-2) till bortalaget Bollstanäs SK.

Lokets målskyttar för afton blav Olle Magnus Nyberg i den 59 min uten, samt Sebastian Hyltingö i den 60e minuten. Mer info om matchen hittar du här.

Detta innebär att loket fortfarande ligger på en 8e plats med 24 poäng och har för närvarande 3 poäng ner till nästa lag. Avgörande för betydelsen av matchen i sista omgången är ikväll, då bottenlagen Roslagskulla IF och Rydbo avslutar den 21 omgången. Tappar Roslagskulla IF poäng där så är Lokomotiv Blackeberg definitivt klara för spel i divison 5 år 2016.

Vinner RIF matchen ikväll mot Rydbo så måste Loket ta poäng i sista omgången för att på egen hand säkra att inte hamna på en 10e plats och en eventuell nedflyttning.

Nästa match för Loket är alltså på söndag. Då avslutas säsongen med ett kokande derby på FK Vallen mot jumbon i serien, FK Bromma.  Avspark kl 14.00

/Redaktionen