Full aktivitet i transferfönstret

Loket har gjort flera förstärkningar under de senaste veckorna. Delvis för att fylla upp efter de spelare som försvunnit under säsongen, men även då laget just nu dras med en del skavanker. Då transferfönstret stänger på lördag har man agerat snabbt och hela sex nyförvärv har tillkommit.

Daniel Hinders, 29
Har redan hunnit göra tre matcher och två mål. Läs mer om Daniel här.

Sebastian Svarvars, 31
Vi nämnde denna värvning i ett tidigare inlägg och den rutinerade mittfältaren förväntas göra debut snart.

Ovidiu Onea, 23
Efter att ha fått ordning på övergången från rumänska klubben Avantul Maneciu är Ovidiu spelklar till helgens match mot Qaran. En tekniskt begåvad spelare som visat upp en fantastisk passningsfot på träningarna.

Viggo Kippel, 20
En före detta bordtennisspelare där han spelat på hög nationell nivå. Har visat upp att han även är kvick på fotbollsplanen och ses främst som ett anfallsalternativ.

Alexander Flink, 23
Ytterligare en racketspelare har anslutit till laget. Alexander är precis hemkommen från collegeverksamhet på andra sidan Atlanten där han spelat tennis. Han har visat upp en bra fysik och god bollbehandling under sina provträningar.

Ousman Bienroth Davidsson, 29
Kommer närmast från Vällingby AIK och har även spelat med FK Bromma. Har visat upp bra klipp i steget och ett bra skott.