Från Tenniscourt till Fotbollsplan: Mikael Ymer möter Loket

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby

Efter en välförtjänt sommarvila är det äntligen dags för Lokomotiv Blackeberg att återvända till träningen. Sommaruppehållet har inte varit helt utan aktivitet då laget hade äran att ha med sig Sveriges högst rankade tennisspelare, Mikael Ymer, som gäst på fotbollsplanen.

Under sommaren har det blivit fyra träffar där fotboll och glädje har präglat träningarna tillsammans med härliga gäng. Den 2 augusti är det dock dags att fokusera på fotbollen igen och förbereda sig för det efterlängtade returmötet och derbyt mot Vällingby AIK i Kälvesta den 11 augusti klockan 20:00.

I det första mötet mellan Loket och Vällingby AIK slutade det med en seger för Lokomotiv Blackeberg, även om det inte var en enkel match. Inför det kommande mötet är det goda nyheter för Loket att inga spelare är avstängda, vilket ger laget en extra fördel. Å andra sidan kommer Vällingby AIK att vara utan Mesam Jaber Ferman, som startat i åtta av de senaste matcherna och stått för tre mål, på grund av ett rött kort i den senaste matchen mot Afghanska FF.

Vällingby AIK har dock visat en imponerande kämparanda trots sin position i tabellen. Laget delar för närvarande sjunde plats med Brommapojkarna DFF, och en förlust för dem kan innebära allvarliga konsekvenser i nedflyttningsracet.

För Loket är målet att hitta tillbaka till den form laget hade i början av säsongen och en seger är det enda som accepteras. Med nyladdade batterier, fotbollsglädje och lagandan på topp är det nu dags för Lokomotiv Blackeberg att visa sin talang och kampvilja inför återstoden av säsongen. Det blir en spännande resa mot toppen av tabellen, och Lokomotivare kommer definitivt att vara med och stötta laget hela vägen. 

Mohamed Messaoud
Lokomotivblackeberg@gmail.com