Femte raka förlusten för Loket

På onsdagkvällen tog Loket emot Täby City på Stora Mossens IP. Det var ett säkerliven revanschsuget Täby efter den fantastiska vändningen av Loket i juni.

Loket var det klart bättre laget i första halvlek. Man ägde mycket boll och kom till många halvchanser. Trots det fick de tyvärr kliva till halvtidspaus med underläge 0-2.

I pausen repades mod med tanke på hur matchbilden ändå sett ut. Men om inte matchen stängdes av Citys omgående inrullade 0-3 mål gjorde den definitivt det tio minuter in i andra halvlek. Då åkte Loket på en målchansutvisning och straff i baken som gav 0-4. Efter det ägde naturligt Täby matchen och slutsiffrorna skrevs till 0-6.

En utförligare matchrapport finns att läsa här.

Redan nu på fredag väntar en oerhört viktig "6-poängsmatch" mot jumbon Turkiska. Vi hoppas på stöd på Spånga IP.