Förlust i Rydbo

Igår lördag så blev det förlust mot Rydbo IF på Wasavallen. Resultatet skrevs i slutändan till 4-2(1-1), efter att Loket både har haft ledning med 1-0 och 2-1.

Minutrarna som vände matchen var mellan minut 70 och 75 då vi tyvärr drog på oss ett rött kort och två straffar. Oscar fick domaren emot sig efter en situation i eget straffområde. Han visar rött kort och första straffen räddades men hemmalaget var hungrigare på både första och andra returen. Sen gick straff nummer två direkt in i mål. Hemmalaget hade vänt underläge till ledning och de skulle senare på stopptid dryga ut sin ledning till 4-2. Ett resultat som vi tyvärr börjar känna igen alldeles för väl.