Förlust i genrepet

Loket genrepade idag på Stora Mossen. Det blåste visserligen men det var en rejält varm vårdag och sköna förutsättningar.

Loket inledde matchen väldigt bra och satte tempot till en början. Efter hand släppte man tyvärr in Åkeshov i matchen och i slutet av första halvlek rann en Åkeshovare igenom och chippade in ledningsmålet. I andra halvlek utjämnade Loket tidigt. Efter luftduell damp bollen ned hos Mohamed Messaoud som kunde lägga in 1-1. Ledningen varade dock inte mer än några minuter. Efter bolltapp kunde Åkeshov ställa om med tre mot två. Efter inspel var Gustaf Malmgren i Lokets mål chanslös när en Åkeshovare placerade in bollen.

Båda lagen hade några ytterligare chanser efter detta. Matchen kunde mycket väl slutat oavgjort, men en Åkeshovsvinst var på inget sätt orättvis. Skönt för många spelare att få en rejäl genomkörare och om nio dagar väntar seriepremiär mot Råsunda. Då gäller det att plocka fram det yttersta!