Förlust efter dramatiska slutminuter

Den viktiga "6-poängsmatchen" mot Turkiska SK blev tyvärr ett nederlag för Lokomotiv. På frånvarolistan märktes i synnerhet skadade skyttekungen Kristian Andersson och 2012 års MVP, tillika kapten, Sebastian Asplund som begett sig till sydligare breddgrader.

Det till trots ställde ändå Loket upp med en stark 16-manna trupp som bör vinna en match som denna. Men ett hungrigt Turkiska var för dagen snäppet vassare och avgick därför med seger 2-4. De gick till halvtid med en 1-2 ledning men när Jonatan Karlman nickade in 2-2 i matchens 87:e minut var samtliga övertygade om åtminstone ett kryss för Lokets del. Så blev inte fallet och Turkiska fick in 2-3 minuten efter på en fast situtation och i matchens sista minut fick de rinna igenom och sätta 2-4.

Tung förlust men det finns möjlighet till revansch redan nu på söndag då Loket gästar Täby SC för match mot Täby City.