Förändringar i truppen inför höstsäsongen

Sommaren har varit kort, och det mesta har regnat bort. Medan sommaren innebär ledighet för det flesta och lugn och ro,  så innebär det oftast det motsatta för en fotbollsförening. Spelare försvinner och spelare förstärker.

Vi börjar med den glada nyheten att Julius Jäderlund återvänder till Loket och förstärker laget från Ängby IF, som håller till i Div 4. En hårt arbetande innermittfältare med bra offensiva samt defensiva egenskaper, Starka sidorna bland många en imponerande fysik och uthållighet. Här är en intervjuv med "Julle" som berättar om sin flytt.

- Välkommen tillbaka till Loket Julle! Berätta om hur tankarna har gått och vad som fick dig att välja att komma tillbaka till Loket?

Tack så mycket! Jag har funderat flera veckor på ifall jag ska börja då jag tappa suget i Ängby i och med att jag inte fick spela så mycket efter min korsbandsoperation. Jag känner att jag behöver speltid och hitta glädjen igen för att komma tillbaka till var jag ska vara och i Loket vet jag att jag kommer ha kul. Känns även lite som en rolig utmaning då vi ligger sist för tillfället, men det ska vi ordna upp. Men den här truppen ska man hålla sig kvar i div5, inget snack om saken.

- Beskriv känslan nu när du till slut har bestämt dig?

Det känns inspirerande och riktigt roligt då det är samma sköna stämning i laget som 2011 när jag senast spelade här.

- Du har ju sett en del Loket-matcher på det senaste, vad är din analys av läget i laget?

Jag tycker att det finns mycket kvalité och bra konkurrens om platserna men att det havererar för lätt. Kanske behöver ställa högre krav på varandra och ge fan i att förlora matcher.

- Vad har du för personliga målsättningar/ambitioner etc?

Målsättningen och mina ambitioner är helt enkelt att hjälpa Loket att hänga kvar genom att kriga varje minut man får spela och bidra med några poäng.

Välkommen tillbaka till IF Lokomotiv Blackeberg Julius!

Tyvärr är inte allt en dans på rosor, utan det finns också tråkiga nyheter. Vilket är att Filip Hammar(spelare) samt att Niclas Tegman(tränare) lämnar loket. Riktigt tråkiga nyheter då båda har varit med och bidragit sen de anslöt till Loket. Men vi önskar dem båda lycka till i deras framtida äventyr och stort tack för deras insatser.

Sammanfattning av "silly season" 2015.
IN:
Julius Jäderlund. Mittfält. Från Ängby IF
Christoffer Sjölander. Mittfällt. Från Helsingborgs AIS

UT:
Niclas Tegman. Tränare
Filip Hammar. Mittfält
Fredrik Ohlin. Mittfält. IFK Vaxholm

Säsongen börjar snart igen och nästa match är redan i helgen. På söndag mot Kungsängens IF, på Kungsängens IP matchstart kl 17.00.

/Redaktionen