Ett tungt spelartapp, men också ett finfint nyförvärv!

Ekerösonen Jonatan Holm begav sig idag till Karlstad för att studera. Det gör att han tyvärr inte längre har möjlighet att bidra till Loket. Samtidigt gör Loket klart med ett meriterat nyförärv inför slutspurten av serien.


Jonatan Holm under en försäsongsmatch.

"Jonte" kom till klubben för drygt ett år sedan. Jonte har bidragit med snabbhet och teknik i offensiven, men framförallt har han gett ordet kompromisslös ett ansikte. Genom att alltid gå in i dueller och vara fullständigt orädd har han varit ett föredöme. Han har även bidragit offensivt och gjorde bl.a. det viktiga ledningsmålet mot FC Hässelby i våras.

Jonte ska nu plugga i tre år i Karlstad, men när han är färdigstuderad är han i sina bästa fotbollsår och vi hoppas såklart se Jonatan i Loket igen då. Så tack för denna gång Jonte!

Loket har haft, och har, flertalet provspelare under sensommaren. Nu gör man klart med sitt första nyförvärv. Från Ängby IF ansluter Sebastian Svarvars, 31 år gammal. "Svarre" har tillhört nämnda förening hela sin karriär, men efter att ha avslutat karriären där 2018 återupptar han nu fotbollen. På CV:t har han hundratals matcher i division 3 och 4 och hans mest bekanta position är central mittfältare. Välkommen Svarre!