Ditt Bidrag gör skillnad: Stötta Barndiabetesfonden

Vi på IF Lokomotiv Blackeberg har alltid trott på att gemenskap och engagemang kan skapa verklig förändring. Därför är vi stolta över att kunna meddela vårt partnerskap med Barndiabetesfonden för att stödja deras värdefulla arbete. Tillsammans kan vi göra en positiv inverkan och hjälpa de unga som lever med diabetes.

Vår Målsättning:

Vår målsättning är tydlig och kraftfull: Vi vill varje säsong ge vårt stöd till en välgörenhetsorganisation som behöver det mest. I år vi vill stödja Barndiabetesfonden i deras kamp för att förbättra livet för barn och ungdomar som drabbas av diabetes. Det är en kamp som berör inte bara våra liv på fotbollsplanen, utan även dem som kämpar med diabetes dagligen. Genom att ge vårt stöd till forskning och medvetenhetsspridning vill vi vara med och skapa en positiv förändring.

Varför Barndiabetesfonden:

Diabetes är en utmaning som påverkar många människor på djupet. Vi har valt att samarbeta med Barndiabetesfonden eftersom deras arbete är av avgörande betydelse för att förbättra livskvaliteten för barn och unga som lever med diabetes. Genom att stödja deras insatser hjälper vi till att finansiera forskning, utbildning och stöd för de som behöver det som mest.

Vår Insamlingskampanj:

För att på bästa sätt stödja Barndiabetesfonden har vi initierat en insamlingskampanj där vi uppmanar alla att bidra till detta viktiga ändamål. Vi tror på kraften av gemenskap och små insatser som tillsammans kan göra en stor skillnad. Du kan delta genom att bidra till vår insamling eller genom att sprida medvetenhet genom att dela våra inlägg på sociala medier.

Din Roll:

Ditt stöd är ovärderligt för oss. Genom att delta i vår insamlingskampanj eller genom att sprida medvetenhet om vårt partnerskap med Barndiabetesfonden, blir du en del av denna viktiga strävan. Tillsammans kan vi skapa en positiv förändring i livet för unga som lever med diabetes.

Vi är stolta över att vara en del av något större än oss själva. Vårt partnerskap med Barndiabetesfonden visar hur idrott och engagemang kan användas för att göra världen till en bättre plats. Tillsammans kan vi stärka forskningen, öka medvetenheten och stödja de unga hjältarna som kämpar med diabetes. Var med oss på denna resa för en ljusare framtid.


Mohamed Messaoud
Lokomotivblackeberg@gmail.com