Bloggtorkan är över

Seriepremiär för det tuffande tåget från Blackeberg igår. Bra match, många mål, ovanligt energisk publik. Oväntad avgörare, blunda och skjuta ska jag göra oftare. Men jag är ändå besviken, jag har många gånger tänkt i huvet att om jag avgör en match i slutskedet så ska man fan göra en målgest av samma kaliber, man har haft tankar på "döda svanen", något barnsliga "usain bolt-blixten", hoppa upp på stängslet och skrika som en stucken gris á la Kenny Pavey eller en Brian Laudrup genom att slänga sig och posera som bara en galen dansk kan göra. Men som väntat behöll man ingen som helst kyla utan hoppade frenetiskt upp på en lätt skräckslagen ecuadorian som hade svårt att bemästra fyrtornet som kom flygandes. Men färdigtjatat om mig och matchen med för den delen, väntar förväntansfullt på Sebastian "smiley/förkortningar" Hyltingö ska leverera en text som är värd 5 getingar.

 

Jag var dock med om en extremt traumatisk situation efter denna underbara match igårkväll, efter att ha surplat i mig en proteinshake av högsta kvalité gjorde jag några polarmackor med ett glas oboy, standard och gott. (bild kommer ej tyvärr) Jag sätter mig och zappar lite i tvsoffan och råkar av misstag att sätta på tv4 och Jenny Strömstedts talkshow. Inte nog med att hon framstår som dåligt förberedd och väldigt stammig/nervös(likt vår kära Joakim när han ska handla på lokala Ica-affären och det står en snygg tjej i kassan) så händer nu detta;

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16607429.ab

 

Studion släcks ner, Jenny Strömstedt och hennes hedersgäst The Sounds-Maja(som hade en fling med folkkäre Darin i somras) börjar disskutera denna asiats kropp, från topp till tå, inga delar censureras. Om vi säger såhär, det vart flingor och mjölk till frulle för mig imorse och för att bli av med bilden av ett asiatiskt könsorgan krävs det då fan i mig en redig fylla efter matchen i helgen!

 

/ Olle "R.Giggs" Nyberg