Bloggoskulden

Efter att ha fått flest röster av truppen är det nu min månad som proffsbloggare för Lokomotiv Blackeberg, vilket är ett privilegium jag väntat på länge. Månaden innan hade den rutinerade korpenskribenten Joakim Dahlgren nöjet att skriva av sig angående AIK, Leeds, loket och framförallt sina rödbetsmackor, så ribban ligger skyhögt för mig nu känner jag. Färdigtjatat om vår gormande fullblodsdåre i målet nu.


Första utomhusträningen gick av stapeln igår och det var en riktigt bra uppslutning med runt 17-18 spelare närvarande samt en som vanligt glad och fnissig Heinze med fru som materialare. Det kändes som att många var glada av att fimpa inomhusdojerna och snöra på sig grässkorna istället, spelkvalitén var hög och många älgade på som aldrig förr på planen. Vi körde en del nyttiga teknikövningar som lokets jetset-glidare Lillen ansvarade för i ren och skär BP-anda. Jag personligen känner att detta är något hela laget måste träna mer på för att öka sambaliret i laget mer, just nu är det mest Ohlin som kan glänsa med sina hemmasnickrade "finter" under matcherna och så får det ju INTE vara. Nej men det är viktigt att man får in touchen på bollen till seriepremiären så vi inte står där och springer oss blåa i ansiktet av onödiga bolltapp. Vi möter Storskogen på måndag, ett lag vi hade i serien förra säsongen och hade väldigt svårt för då. Det vore skönt om vi inte fick ett mål i baken efter 3 minuter och en utvisad målvakt efter halva matchen denna gång, *hint hint*. Det vore otroligt skönt att inleda serien med vinst, en serie som ser tuffare ut än förra årets upplaga enligt mig.


I skrivande stund har jag ingen rödbetsmacka färdigpreppad, så jag får visa en arkivbild på min legendariska paradrätt Penne con bacon y majs blandad i en gräddsås med inslag av samba oelek, soya och svart peppar, en rätt som tar dig till himmelriket och även ger dig alla nödvändiga näringsämnen för att prestera på topp i livet. Sjävklart tillagad av pasta med högsta möjliga kvalité, Barilla!

 

(Dåligt iscensatt matbild, detta måste det bli bättring till om jag ska vinna Lokets bloggawards 2013)

Tagga till måndag boys, La Sqadra!

 

/ Olle "R.Giggs" Nyberg