Avtalet i hamn - Kapitalistklubben ny sponsor

Under den gångna veckan har det filats på de sista detaljerna men nu är det klart! Kapitalistklubben går in som sponsor till Lokomotiv Blackeberg under säsongen 2013.

 

- Kapitalist-klubben är stolta över att sponsra Lokomotiv och ser fram emot att genom sina representanter följa Lokomotiv genom säsongen. Vi hade flera alternativ vid val av förening att sponsra men valde Lokomotiv med anledning av den bild vi fick av föreningen med stolta passionerade medlemmar där glädjen och gemenskapen är central. säger organisationen i ett uttalande till hemsidan.

 

Förutom att gå in och stötta Loket med en fast summa så rymmer avtalet en rörlig del som bygger på att Lokomotiv genererar likes till Kapitalistklubbens facebooksida. För att det ska vara tydligt krävs det att du som Lokomotivare dels gillar sidan men även lämnar en kommentar som påvisar att du stöttar Loket. För maximalt utfall av denna rörliga del av avtalet ska vi generera 200 likes.

 

- Oerhört skönt att det är klart och vi kan nu verkligen se framtiden an med tillförsikt. Det är Kapitalistklubben som har gjort det möjligt för oss att återanställa Heinz, vår materialare, och alla vet ju vad det betyder för oss. Vi är djupt tacksamma för det arbete som Kapitalistklubben har lagt ner för att lösa den här frågan åt oss. Dessutom tror vi att vi kan få ytterligare mervärde utav detta samarbete när det vankas festigheter... Nu hoppas vi bara att medlemmarna och fansen drar sitt strå till stacken och ser till att vi får ut maximalt av dealen. säger diktator Linzander i en kommentar till hemsidan.

 

Lokomtiv riktar ett stort tack till Kapitalistklubben och dess medlemmar för deras val att sponsra vårt stolta fotbollslag. Hjärtligt välkomna till gemenskapen!