17 292 kr till UNHCR

Lokets insamling till UNHCRs arbete med den pågående flyktingkatastrofen är officiellt avslutad sedan en tid tillbaka och efter ett imponerande och generöst engagemang noteras att vi bidrar med 17 292 kr till detta viktiga ändamål. Det innebär att vi med råge överträffade det initala målet på 10 000 insamlade kronor.

Vi är såklart oerhört stolta över att vi som förening är med och hjälper medmänniskor i svåra tider och hoppas kunna fortsätta arbeta med värdegrundsrelaterade frågor på så här konkreta sätt även i framtiden.

Inititavtagaren vill härmed rikta ett stort tack till alla er supportrar, ledare och spelare som bidragit till denna insamling. Det är jätteinspirerande att vara med om när högt ställda mål kan uppnås med gemensamma ansträngningar. Det tar vi med oss in i säsongen 2016! Listan över samtliga stödmedlemmar hittar ni under fliken Stödmedlemmar.

Slutligen noterar vi att flyktingkatastrofen fortsätter i oförminskad styrka samtidigt som världsläget i övrigt är spänt. I svåra stunder fyller fotbollen många viktiga funktioner tex som integrerande kraft eller plattform för manifestationer för enighet etc. Det finns tusentals anledningar att älska fotboll! Vi ses på mossen inom kort!

/Per Linzander