Övertygande seger när loket bröt vinstfri svit

Lokomotiv Blackeberg vann övertygande mot Atletico Nacka på bortaplan under fredagskvällen. Resultatet skrevs till 0-5(0-3).

Matchen började jämnt där båda lagen hade lägen, men efter att Kristian gjorde 1-0 så svängde matchen över till bortalagets favör. Loket punkterar matchen i första halvlek med två stycken sena mål i halvleken, signerade Olle och slutligen Kristian. Andra halvlek kunde loket avverka på ett säkert sätt, med ytterligare två mål framåt och en stabilt hållen nolla bakåt.

En efterlängtad och livsviktig seger, som kommer efter en höst som spelmässigt varit lovande. Men där resultaten inte gått vår väg.

Att nämna från matchen är att loket håller säsongens första nolla. Samt att Lokomotiv Blackeberg tar årets första seger på bortaplan. Men framförallt, Kristian Anderssons imponerande fyra mål i matchen som innebär att han går från två till sex gjorda mål i årets seriespel.

Segern i fredags, plus Örbys förlust i lördags innebär att vi nu är en poäng ifrån att kliva över nedflyttningsstrecket.

Statistik:
5’ 0-1 Kristian Andersson (Loket)
36’ 0-2 Olle Magnus Nyberg (Loket)
45’ 0-3 Kristian Andersson (Loket)
65’ Varning Olof Minati
66’ Varning Olov Vengelin (Loket)
68’ 0-4 Kristian Andersson (Loket)
75’ 0-5 Kristian Andersson (Loket)
80’ Varning William Frej