Årets första poäng i säsongens tredje omgång

Igår måndag så var det dags för årets tredje match i seriespelet för Lokomotiv Blackeberg. Resultatet skrevs till 1-1 (0-0). Loket tog ledningen i 60e minuten och RA Stockholm kvitterade tillställningen efter ca 65 minuter.

På det stora hela så var det ett rättvist resultat. Var en match mellan två lag som stod på noll poäng inför matchen, och båda var i behov av en seger. Det märktes och chanser åt båda håll fanns under matchens nittio minuter. Men nu blev det så att lagen fick gå från planen med delad poäng, och gladast för det är nog våra resterande motståndare i tabellen.

Lokets mål denna dag gjordes faktiskt av våra generösa motståndare. En frispark av Christoffer nickades in i eget mål av en förtvivlad RA-spelare.