Årets första bortaseger

I lördags så försvann äntligen årets "bortaspöke" för Lokomotiv Blackeberg när man bortaslog Rissne IF på Rissne IP. Första bortasegern för året, det var till och med årets första poäng utanför Stora mossen denna säsong. Matchen slutade 1-0 efter mål av Olle Magnus Nyberg i första halvlekens 39e minut, efter ett skott utanför straffområdet som blev för svårt för hemmalagets målvakt att hantera.

För mera detaljer från lördagens match, klicka här.

Segern innebär att loket ligger på en 9e plats (18 poäng) med en poäng upp till Roslagskulla IF, som också är nästa motstånd. Alltså ännu en viktig och spännande match att vänta. Segern innebär också att loket tillfälligt har distanserat sig mot lagen nedanför. Närmast ligger Rydbo IF på 14 poäng, som har en match mindre spelad, eftersom att deras match mot just Roslagskulla igår verkar ha blivit inställd. Misstänker att gräset på Lötvallen var ospelbart pga allt regn under gårdagen.

Tack till alla som tog sig till Rissne IP i lördags och tittade, bland annat Marcus Asplund. Vi tackar ödmjukt för allt stöd vi får.

Nästa match är alltså mot Roslagskulla IF. Avspark måndag 14e september kl 20.00, på Stora mossens IP.