Storseger hemma på Mossen!

I kväll tog Loket emot FC of Hässelby hemma på Stora Mossens IP. Loket hade rekordmånga spelare anmälda till matchen och kunde således mönstra en mycket stark matchtrupp.

I vårmötet stod Hässelby emot länge innan Loket tog ledningen. Sedan rann den matchen iväg till 4-0. I denna match fick man i stället utdelning omgående. Sebastian Svarvars, debutant för dagen, erövrade bollen på mitten åt Daniel Hinders som i sin tur hittade Ovideu Onea. Ovideu tog sig in mot straffområdet och sköt, och skottet tog en styrning som Fredrik Ohlin hann först till och styrde på volley in 1-0 över målvakten. Då var matchen bara en minut gammal. Proppen ur dirket för bara tio minuter senare utökades ledningen. Olle Nyberg passade Erik Ekengren som tog avslut från 25 meter. Ett hårt skott som målvakten styrde in i eget nättak. Ytterligare tio minuter senare var det dags igen. Jesper Edholm, mittback för dagen, avancerade och motläggade sig in i straffområdet. Sedan passade han in till Ovideu som hade en enkel sak i att rulla in bollen i öppet mål. Grattis Ovideu till första målet! Ovideu låg sedan bakom 4-0 i slutet av halvleken. Han stod för en tvåfotare i straffområdet sedan skickade en försvarare i bortalaget in bollen i egen bur.

I den andra halvleken gick tempot ned men backlinjen och Gustaf Malmgren i målet såg till att inkassera höstens första nolla bakåt. Framåt hade Loket ett halvdussin bra lägen och noterades till slut för ett mål till framåt. Återigen var det Ovideu som var regissör när han peggade upp bollen till Viktor Åhlander Cevallos. Viktor bredsidade bollen hårt från straffområdets kant och målvakten lyckades inte mota bollen från att gå in i mål.

Loket återtog i och med segern tredjeplatsen i tabellen. Segern innebar även att Loket tagit 15 poäng av 15 möjliga hemma på Mossen i år. På söndag spelar Loket igen när laget gästar Polonia på Åkeshovs BP.