Spelarbloggen: Joakim Dahlgren

Nu är stunden äntligen här, den alla har väntat på. Den nya hemsidan är igång och den efterlängtade spelarbloggen har premiär och det är jag som ska underhålla er alla med texter om lite allt möjligt den närmaste tiden.

Jag heter Joakim Dahlgren och är 22 år. Målvakt här sedan säsongen 2011 så detta blir min tredje säsong. Förutom loket så älskar jag gnaget och ser alla fotbollsmatcher och så mycket av resterande som jag har tid med! Bor i Hässelby strand med flickvän och jobbar på Karolinska sjukhuset som vaktmästare. Mer om mig kommer ni få veta i sinom tid!

 

Det mesta kommer dock att handla om Lokomotiv Blackeberg, Loket kallat av oss inbitna!

 

Nyheter i Loket-land är att vi har sen en dryg vecka tillbaka dragit igång med Fyspass på måndagkvällar. Det har varit OK uppslutning då vi varit 10 pers respektive 8 st igår. Man får väl vara glad att vi är några som kommer, med tanke på att det fortsätter vara kallt. Var hela fem minus under gårdagens pass...  Det är vår hurtiga ytter "Ohlin" som hållit i fyspassen, De har varit bra pass än så länge och förhoppningsvis blir vi fler som får uppleva dessa!

Annars så tränar vi också på onsdagar i Brommahallarna kl 22 på onsdagar. Intensiv timme som brukar handla mest om intensiva "vinnaren står kvar-matcher". Inomhusträningarna är dock ingen nyhet då vi har tränat i brommahallarna sen i mitten av november. Så nu har vi två pass i veckan och man märker att vi snäppat upp tempot till skillnad från vinterlunket. Säsongen närmar sig med stormsteg!

 

Detta var allt för nu. men inte det sista ni kommer höra från mig!

Hej så länge!